Hrvatski English Deutsch Francaise Italiano Magyar

Utorak, 21. Studeni 2006

ESCO - Fofonjka d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvu


Povelja za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuESCO d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuU okviru Europskog tjedna kvalitete (6.-14.11.2006) i Svjetskog dana kvalitete (9.11.2006) u Zagrebu je dana 7.11.2006. obilježen 4. hrvatski Dan kvalitete. Skup je proveden pod organizacijom Hrvatskog društva za kvalitetu (HDK) i pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

ESCO d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuSvečano su dodijeljene Povelje za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu što ih HDK već tradicionalno od 2003. godine dodjeljuje zaslužnim kompanijama i pojedincima.

ESCO d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuPri predlaganju pojedinaca kriteriji su bili aktivno populariziranje filozofije kvalitete stručnim radovima iz područja kvalitete (člancima, knjigama, radovima na konferencijama, predavanjima), rad na uvođenju sustava kvalitete u organizacijama te da su prepoznati po etičnom ponašanju i doprinosu društvu. Kriteriji za organizacije bili su da su one u svom poslovanju kao i u čitavoj zajednici, isticale kvalitetu kao bitnu odrednicu u radu, iskazale pozitivan poslovni rezultat te prihvaćale i poticale društveno odgovorno ponašanje.

ESCO d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuOvogodišnji dobitnik POVELJE ZA POTICANJE I PRIMJENU KVALITETE U HRVATSKOM GOSPODARSTVU, u kategoriji organizacija, je tvrtka ESCO d.o.o.  koja se predstavila kratkom prezentacijom.

ESCO d.o.o. dobitnik povelje za poticanje i primjenu kvalitete u Hrvatskom gospodarstvuESCO tvornica opruga i metalnih proizvoda d.o.o. Bjelovar je od 2000. godine nositelj certifikata ISO 9001, od 2003. godine ISO 14001 i OHSAS 18001 te od 2004. godine ISO/TS 16949. Zahtjevi normi ISO 9001 i ISO/TS 16949 su integrirani u zajedničkom Priručniku kvalitete, postupcima, uputama i obrascima, a zahtjevi normi ISO 14001 i OHSAS 18001 su također integrirani zajedničkim Priručnikom sustava upravljanja okolišem i sigurnošću. Povelju je primio menadžer kvalitete iz ESCA g. NENAD MRZLEČKI.


Rabljeni strojevi prodaja

Velik izbor rabljenih strojeva za prodaju za tlačne opruge, za izradu prosjecanih i savijanih dijelova, preše...

Detaljnije >>

Hrvatska - Karta Bjelovara