Hrvatski English Deutsch Francaise Italiano Magyar

IKT rješenja za konkurentnije proizvode

Opruge

Počela provedba projekta: IKT rješenja za konkurentnije proizvode

Tvrtka ESCO-Fofonjka d.o.o. je 05.02.2020.g. temeljem uspješnog prolaska poziva Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2 sklopila ugovor sa Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije o sufinanciranju projekta (bespovratna sredstva).

Naziv projekta:  IKT rješenja za konkurentnije proizvode.

Glavne aktivnosti projekta:
  - Nabava IKT poslovnih rješenja namijenjenih unapređenju poslovnih procesa
  - Implementacija, prilagodba i integracija poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom

Ciljevi i očekivani rezultati: Osnovni cilj ovog projekta je ulaganjem u IKT rješenja povećati konkurentnost kroz povećanje efikasnosti poslovanja skladišta, odjela konstrukcije, procesa računovodstva i nabave, a time doprinijeti i realizaciji strateških ciljeva Industrijske strategije RH te regionalnih/lokalnih ciljeva i razvojnih dokumenata. Realizacijom projekta poduzeće očekuje povećati broj zaposlenih osoba, povećati prihod od prodaje, unaprijediti 4 poslovna procesa te iskoristiti bespovratna sredstva.
 

Ukupna vrijednost projekta:  1.154.246,05 KN (sa PDV-om)
Iznos koji sufinancira EU:         637.143,81 KN (bez PDV-a)

Razdoblje provedbe projekta: od 15.01.2020. do 15.07.2021.

Novosti:

20.08.2020. – tijekom 6 mjeseci provedbe projekta, realizirali smo svih 10 aktivnosti planiranih u ovom 6. mjesečnom razdoblju. Osim aktivnosti vidljivosti projekta (objave u digitalnim i tiskanim medijima, plakat i naljepnice), nabavili smo računala sa svim komponentama i operativnim sustavom za potrebe skladišta i kontrole, memorije za servere, program za inovativno 3D modeliranje SolidWorks Premium 2020 te program za upravljanje dokumentima SolidWorks PDM Professional CAD Editor 2020.

Opruge

22.11.2020. – nakon 9 mjeseci provedbe projekta imamo realiziranih 11 aktivnosti od ukupno predviđenih 16 aktivnosti. U trećem tromjesečju smo nabavili i implementirali SolidWorks Professional 2020, program za 3D modeliranje koji uključuje bazu standardnih strojarskih dijelova i sklopova. Ova aktivnost je uključila i testiranje programa i obuku zaposlenika u postupku nadogradnje programa za 3D modeliranje, a u konačnici omogućila nam kvalitetniju konstrukciju i dizajn proizvoda, alata i strojeva.

3D modeliranje

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Kontakt osoba za više informacija: Nenad Mrzlečki

Linkovi na relevantne stranice: www.strukturnifondovi.hr

 


Rabljeni strojevi prodaja

Velik izbor rabljenih strojeva za prodaju za tlačne opruge, za izradu prosjecanih i savijanih dijelova, preše...

Detaljnije >>

Hrvatska - Karta Bjelovara